Η  εταιρεία μας  SYNFONIA δραστηριοποιείται ως επιχειρηματικοί  σύμβουλοι σε πολλούς τομείς.

Με πρώτο κύριο άξονα το χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς από το 1993 ,  μπορούμε να πετύχουμε  συνεργασίες επενδυτικής , εμπορικής μορφής ή ακόμα συμβουλευτικών υπηρεσιών .

Η καινοτομία μας  βρίσκεται στο σύνολο των  παροχών προς τους πελάτες μας με κάθετες – δυναμικές υπηρεσίες από όλα τα μέλη  της εξειδικευμένης ομάδας μας.

Μελετώντας τις ανάγκες καθώς και τις απαιτήσεις του κάθε επενδυτή , αλλά και το διεθνές επενδυτικό περιβάλλον, μπορούμε να του προσφέρουμε την αποτελεσματική και  άμεση εξυπηρέτηση στην επίτευξή των στόχων του ,τόσο στη διεθνή όσο και την εγχωρία αγορά.

Η εταιρία μας Synfonia  , για πολλά χρόνια έχει αναπτύξει σοβαρές συνεργασίες με μεγάλες εταιρίες και ισχυρό πελατολόγιο στον χώρο της ανάπτυξης και αξιοποίησης κάθε επένδυσης στα ακίνητα .Απευθύνει και προτείνει αξιόλογες λύσεις , στον τομέα της Ανάπτυξης Ακίνητης περιουσίας  εντός, εκτός Αττικής αλλά και σε όλο τον ελλαδικό χώρο.

Συνδυάζοντας την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ,με εξειδικευμένη υποστήριξη και υψηλή ποιότητα παροχών,  διασφαλίζουμε σίγουρη επιτυχία σε κάθε συναλλαγή με τους καλύτερους όρους.