Ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας

Ανάπτυξη ακίνητης περιουσίας:

Πραγματογνωμοσύνη – εκτίμηση ακινήτου :

Παρέχουμε εκτίμηση από αναγνωρισμένο – πιστοποιημένο εκτιμητή ακίνητης περιουσίας. Με αυτόν τον τρόπο ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έχει  μία ορθή αφετηρία για την περαιτέρω εκμετάλλευση της περιουσίας του.

 

Προώθηση ακινήτων :

Αναλαμβάνουμε την κατάλληλη προώθηση του ακινήτου σας για πώληση ή μίσθωση προς ενδιαφερόμενους επενδυτές τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Με την ανάθεση της μεσιτικής εντολής προς την εταιρεία μας εξασφαλίζετε το χειρισμό της υπόθεσής σας με εχεμύθεια και διακριτικότητα, καθώς τα ακίνητα προωθούνται στοχευμένα προς τους εγχώριους και αλλοδαπούς συνεργάτες μας και όχι μαζικά δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αγγελιών κ.λ.π., εκτός βέβαια αν κάτι τέτοιο επιθυμεί ο πελάτης.

 

Αναζήτηση ακινήτων: Αντιστοίχως αναλαμβάνουμε την εύρεση ακινήτων προς αγορά ή μίσθωση σύμφωνα με τις προδιαγραφές που μας υποδεικνύει ο πελάτης. Η εταιρεία αναλαμβάνει την συνδρομή του πελάτη στην ανάπτυξη του δικτύου του ή στην επένδυσή του με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα.

 

Μεσιτική Διαπραγμάτευση : η πολυετής πείρα των συνεργατών μας, εγγυάται το θετικό αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης  για την αγοραπωλησία – μίσθωση του ακινήτου σας. Αποτελεί δέσμευση για εμάς το μέγιστο όφελος του πελάτη μας στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.

Οι κατηγορίες των ακινήτων που δραστηριοποιούμαστε είναι:

  • Αυτόνομα κτήρια (πολυκατοικίες – κτήρια γραφείων ).
  • Ξενοδοχεία ή τουριστικοί οικισμοί.
  • Μεγάλες εκτάσεις – νησιά για τουριστική εκμετάλλευση ή προσωπική χρήση.
  • Επαγγελματικά κτίρια – Βιομηχανικές εγκαταστάσεις – Εργοστάσια.
  • Αυτόνομες κατοικίες μεγάλης αξίας (villas) σε όλο τον ελλαδικό χώρο αλλά και σε διεθνής προορισμούς.
  • Καταστήματα για την ανάπτυξη δικτύου πώλησης ειδών καταναλωτικής χρήσης.